Dikke rietmatten bij rietmattenspecialist.nl

Bij rietmattenspecialist.nl bieden ze 3 varianten rieten matten aan. Zo heb je gepelde rietmatten, ongepelde rietmatten en dikke rietmatten. In dit artikel zullen wij ons focussen op de dikke variant.

De dikke rietmatten hebben een stengeldikte van maximaal 15mm. Deze variant van de rietmatten wordt het vaakst gekozen om privacy te genereren. Vanwege de dikte stengels zorgen deze matten vaak voor een maximale gezichtsdichtheid.

Waar worden de dikke matten voor gebruikt?

Rietmatten worden steeds vaker gebruikt in tuinen. Ze geven een mooie, tropische  ibiza-vibe in de tuin. Door de dikke matten te gebruiken creëer je niet alleen deze tropische setting, maar creëer je ook nog privacy.

Vanwege de dikte van de stengels en de stevige kwaliteit van de rietmat, worden de dikke rietmatten vaak gebruikt als balkon scherm of te vervanging van een hek of schutting. Door dikke rietmatten te gebruiken heb je de mogelijkheid om meer beschut te zitten en daarnaast geeft een rieten mat jouw tuin of balkon een mooiere uitstraling.

Doordat de dikke matten onbewerkt zijn, zijn ze zeer geschikt om buiten en in onoverdekte plekken te plaatsen. Door zijn mooie uitstraling en kwaliteit kan deze rietmat variant ook on overdekte plekken gezet worden, zoals een dakterras of balkon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *